3Shape Trios 5

TRIOS 5 is de ultieme TRIOS. De nieuwste editie van de bekroonde TRIOS-portfolio, met intelligente scantechnologie voor verbeterde hygiëne, ergonomie van een nieuw niveau en moeiteloos scannen.

lees verder

Ergonomie

Door de pengrip is het handvat makkelijker vast te houden. Hierdoor ontstaat minder spanning op de hand en pols waardoor het werk ook voor behandelaren met kleinere handen comfortabeler is.

ScanAssist

Het nieuwe sturingssyteem ScanAssist is in het bijzonder ideaal voor nieuwe gebruikers die de aanbevolen scanstrategie nog niet kennen. ScanAssist maakt het moeilijker om tegen mis-uitlijningsproblemen aan te lopen en deze zijn ook nog eens gemakkelijker op te lossen.

Kalibratievrij

De nieuwe scanner is kalibratievrij. Wat betekent dat gebruikers geen tijd hoeven te besteden aan het kalibreren van de scanner om de beste scankwaliteit te bereiken. De scanner wordt geleverd met een fabriekskalibratie kalibratie die is ontworpen om mee te gaan gedurende de scanner’s levensduur.

Gebruikersbegeleiding en gebruiksgemak op een hoger niveau

Haptische feedback en LED-ring voor gebruikersbegeleiding 360° LED ring en haptische feedback voor systeeminvoer direct doorgegeven naar het handstuk. De LED-ring zal vertelt de gebruiker wanneer de scanner is aangesloten is, klaar is om te scannen, bezig is scangegevens, of wanneer de batterij bijna leeg is.

meer informatie

Wilt u een vrijblijvende demo in uw praktijk?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

KaVo UniQa

lees meer

Sprint Ray Pro S 3D Printer

lees meer

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Contact

Verstuur