Tandartspraktijk van het Jaar 2022

Twee jaar na de oorspronkelijk geplande finale gaat de verkiezing Tandartspraktijk van het Jaar weer van start! Twee van de drie finalisten van de editie 2020, die vanwege de coronapandemie moest worden uitgesteld, nemen het alsnog tijdens elkaar op tijdens Dental Expo 2022.

De verkiezing gaat verder waar deze gebleven was en de organisatie is opnieuw een samenwerking aangegaan met Dental Expo. De finale is nu gepland op vrijdag 28 oktober 2022 en zal ook deze keer plaatsvinden midden op de beursvloer. Rond het middaguur zullen de drie finalisten zichzelf presenteren en geïnterviewd worden in het Kennistheater, waarna om 17.00 uur de finale start. De winnaar mag zichzelf Tandartspraktijk van het jaar 2022 noemen.

Via verschillende rondes met onder andere een pitch en een praktijkbezoek zijn de uiteindelijke finalisten bepaald. Als mede-initiatiefnemer van dit project is Arseus Dental hier nauw bij betrokken geweest. Intussen is de missie van de verkiezing actueler en belangrijker dan ooit. Niet alleen de publieke opinie over de mondzorg is voor verbetering vatbaar, ook de mondzorgteams hebben tijdens de coronapandemie soms voor grote uitdagingen gestaan.

Tandartspraktijk van het jaar zet voorbeeldige, inspirerende praktijken daarom graag in de spotlights. Voor een overzicht van de finalisten en het uitbrengen van uw stem, ga naar www.tandartspraktijkvanhetjaar.nl.

Poll

wie gaat de verkiezing tandartspraktijk van het jaar 2022 volgens u winnen?
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Contact

Verstuur