Professionele was- en droogmachines van Miele

De extra stap in praktijkhygiëne

Praktijkkleding is aan het einde van de dienst zichtbaar en onzichtbaar bevuild met allerlei elementen die de betreffende dag voorbij zijn gekomen. Of men nu aan de stoel heeft gewerkt of aan de balie, praktijkkleding is een potentiële bron van kruisbesmetting. Op weg naar huis, gedragen onder een andere jas of wellicht door aanraking met dagelijkse was in de huiselijke sfeer. Door de praktijk te voorzien van een professionele was- en droogcombinatie van bijvoorbeeld Miele, kan de praktijkkleding direct grondig in de praktijk gereinigd worden waardoor de kans op kruisbesmetting tot het minimum wordt beperkt.

Hoogste mate van hygiëne

De professionele was- en droogmachines van Miele zijn niet te vergelijken met de consumentenuitvoeringen. De gestelde eisen zijn veel hoger. Een veilige desinfectie-capaciteit is de voorwaarde voor de behandeling van textiel uit de zorg en daarmee ook dentale praktijken. Speciale programma’s voor de thermische en chemo-thermische desinfectie, onder andere volgens de lijst van het Robert Koch-instituut in Berlijn, vormen de basis voor de vereiste hygiënische veiligheid. De wasmachines van de serie Kleine Geweldenaars verwijderen meer dan 99,9% van alle virussen (o.a. corona).

.
Snel en efficiënt

De korte wasprogramma’s van Miele Professional zorgen ervoor dat de was binnen zeer korte tijd schoon is en klaar voor gebruik. De gepatenteerde Miele SoftCare-trommel met de honingraatvormige structuur is al de standaard voor optimale reiniging van de was. De trommel is nu echter nog verder verbeterd: precies aangebrachte openingen in de achterwand maken een nog snellere bevochtiging en ontwatering van het wasgoed mogelijk. Zo worden in korte tijd perfecte wasresultaten met lage restvochtwaarden bereikt.

Hoge centrifugetoerentallen zorgen voor weinig restvocht en zo voor een optimaal droogproces. De professionele capaciteitsgegevens, namelijk een hoog centrifugetoerental en een hoge g-factor, zorgen voor zeer weinig restvocht en daarmee voor een korte programmaduur en een laag energieverbruik tijdens het drogen.

Hoogste kwaliteit en efficiënt

De professionele technieken garanderen uitstekende betrouwbaarheid en een lange levensduur bij dagelijks gebruik. Daarbij kenmerken de grote wasmachines van Miele Professional zich door een zeer laag energieverbruik en staan deze bekend om hun maximale efficiëntie. Al tijdens de productontwikkeling gold als richtlijn: optimale resultaten met recyclebare materialen waar niet meer water, elektriciteit en wasmiddel wordt verbruikt dan absoluut nodig is.

Poll

Gebruikt u zelf ook een machine van Miele?

* Meer informatie over Miele

Vul hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Contact

Verstuur