KaVo uniQa

De nieuwe premium compacte klasse.

Het moderne, inspirerende en compacte stoeldesign door voor maximale ergonomie. Het gebogen segment met armleuningen aan de zijkant maken een makkelijke in- en uitstap mogelijk. Met de intuïtieve bediening verkrijgt u snel toegang tot alle belangrijke functies, zodat de behandelingen soepel verlopen en geen tijd wordt verspilt.

lees verder

De KaVo uniQa is voorzien van eenvoudige maar doeltreffende hygiëneprocedures. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geïntegreerde spoelprogramma’s voor zowel DEKAmat en OXYmat. Ook een hygiëne-unit met geïntegreerde adapter voor instrument- en afzuigslangen, die zorgt voor tijdbesparende, geautomatiseerde reiniging en desinfectie.

Verder is de KaVo uniQa onder voorzien van volledig geïntegreerde endodontische en chirurgische functies. De autonome versie van KaVo CONNECTbase biedt alle mogelijkheden voor eenvoudige en netwerkonafhankelijke patiëntencommunicatie.

 

Er zijn vier typen behandeleenheden beschikbaar, van de compacte TM, S-versie en cart-variant, die ook geschikt zijn voor linkshandigen, tot de nog elegantere en ergonomische T-versie voor rechtshandigen.

Scroll over onderstaande banner voor de speciale actie

Nu tijdelijk verkrijgbaar ->

De KavO uniQa DentalExpo editie!

Tot € 15.229,- extra korting en 4 jaar extra garantie

Vraag hier vrijblijvend de KaVo UniQa brochure aan

Vul hier uw gegevens in en u ontvangt de brochure

Praktijk van de toekomst

lees meer

3Shape Trios 5

lees meer

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Contact

Verstuur