Samenwerken voor het beste resultaat

Tandartspraktijk De Friese Meren is een toonaangevende praktijk in Balk, voorzien van de meest innovatieve apparatuur en voorzieningen. Klein begonnen is het team inmiddels uitgebreid tot een meer dan compleet team met specialisaties als implantologie, parodontologie en esthetische tandheelkunde.

Deze groei is echter niet vanzelf tot stand gekomen. Met het vergroten van het team diende ook het pand en de beschikbare middelen uitgebreid te worden. Een veelomvattend proces dat samen met de accountmanager van Arseus Dental, Egbert van der Pol, tot een prachtig resultaat heeft geleid.

Uitbreiden naar een nieuwe praktijk

“Onze praktijk is in de loop der jaren enorm gegroeid. Wij zijn begonnen met één tandarts en één mondhygiëniste. Nu zijn we met vijf tandartsen en twee mondhygiënistes. Op de oude locatie mochten we niet verbouwen dus zijn we op zoek gegaan naar een ander praktijkpand. Hierdoor konden we een nieuwe moderne praktijk neerzetten.

De inrichting van de behandelkamers is tijdens onze vorige verbouwing met Arseus Dental heel goed bevallen, voor ons de reden om deze keer ook met Arseus Dental en XO te gaan werken. De praktijk is ontworpen door architect Gijs Jan van der Schoot en ook dit contact met Arseus Dental verliep erg goed en soepel.” aldus Else Brull.

Van XO behandeleenheid tot digitale workflow

Met de fysieke vergroting van de praktijk wilde De Friese Meren deze ook direct voorzien van de meest moderne apparatuur en technieken.

Ondersteund door de jarenlange ervaring van Egbert werd onder andere gekozen voor KaVo röntgenapparatuur en Miele thermodesinfectoren. Wat betreft de behandeleenheden viel de keuze op XO Care. Unieke hightech units met een eigenzinnig design dat ook nog eens uiterst ergonomisch en comfortabel is voor patiënt én gebruiker.

Om de verschillende specialisaties binnen de praktijk optimaal te ondersteunen is men ook overgegaan op de digitale workflow middels een 3Shape mondscanner, een VHF Z4 freesmachine en een Ivoclar sinteroven.

 

‘Er was vanaf het begin een klik’

Samenwerking voor beste resultaat

De beslissing om deze stappen samen Arseus Dental te maken was voor de praktijk snel genomen. Else Brull vertelt: “Er was vanaf het begin een klik en daarna hebben we in 2015 een goede ervaring gehad. Dat heeft ons doen besluiten om weer met Arseus Dental te gaan samenwerken.”

Van de voorbereiding tot en met de plaatsing en onderhoud zijn de lijnen kort en is het fijn één aanspreekpunt te hebben. In dit geval projectleider André Smits, die er bijvoorbeeld ook tijdens de bouwvergaderingen regelmatig bij heeft gezeten om alles in goede banen te leiden. Door deze goede voorbereiding kon de aannemer zijn werk goed doen en is de apparatuur uiteindelijk zonder problemen of onnodig uitstel geplaatst.

Arseus Dental

“Wij hebben heel goed contact met onze accountmanager Egbert van der Pol. De samenwerking met André Smits is ons ook altijd heel goed bevallen. Vaste gezichten, over de hele linie, ook de technische dienst. Als we bellen worden we altijd heel snel geholpen en er wordt meegedacht in oplossingen, ook in geval van storingen. Het is heel fijn dat er een vast team voor je klaar staat, als er veel wisselingen zouden zijn is dat veel minder prettig voor de klant. Je wilt graag een vast en bekend gezicht, dat zorgt voor de binding.” aldus Else Brull.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Contact

Verstuur