Sprint Ray 3D Printer

De digitale workflow die voor u werkt.

SprintRay-producten zijn gemaakt om samen te werken en creëren kansen voor samenwerking, innovatie en uitstekende klinische resultaten. Van ontwerp tot print tot nabewerking, helpen SprintRay-producten de efficiëntie van iedere praktijk te optimaliseren.

lees verder

3D-printen in de tandheelkunde is veel meer dan alleen nieuwe technologie; het heeft het potentieel om de kosten te beheersen, de flexibiliteit te verbeteren en de reikwijdte van de patiëntenzorg uit te breiden. Om dit potentieel te benutten, heeft SprintRay Pro de meest gebruiksvriendelijke, krachtige en betrouwbare desktop 3D-printer in de tandheelkunde gemaakt, de Pro Dental 3D printer.

“Wij geloven dat technologie de kracht heeft om elke tandartspraktijk en tandtechnisch laboratorium te transformeren, de mondzorg te verbeteren en een verbeterde patientervaring te ontsluiten”.

 

SprintRay is het toonaangevende bedrijf in 3D-printoplossingen dat tandheelkundige praktijken en laboratoria voorziet van innovatieve toepassingen op het gebied van 3D-printen, ontwerpdiensten en harsen die een frictie loos workflow voor onze klanten creëren.

Dankzij recente ontwikkelingen op het gebied van technologie, ontwerp en materialen, breidt de rol van tandheelkundige 3D-printers zich snel uit van tandheelkundige laboratoria naar individuele praktijken.

SprintRay Pro is gebouwd met de beste materialen: een aluminium chassis, supersterke PMMA-polymeren, gehard glas en magnetische sloten. Dit omdat kleine details een groot verschil maken.

Achter het esthetische ontwerp gaat een zeer geavanceerde, duurzame desktop 3D-printer schuil, ondersteund door slimme, intuïtieve software.

Het aangepaste 7-inch touchscreen op de SprintRay Pro beheert uw afdrukken, harsniveaus en kalibratie. Het biedt ook contextuele hulp en instructievideo’s zodat u zich kunt consenteren op het gebruik van uw 3D-printer om hoogwaardige tandheelkundige zorg te bieden.

meer informatie

Vraag hier vrijblijvend een brochure aan

Vul hier uw gegevens in en u ontvangt de brochure

Praktijk van de toekomst

lees meer

Ortho Unit

lees meer

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Contact

Verstuur