Teamlid aan het woord

In deze editie Paul Brockhoff

lees verder

Over Paul Brockhoff

Leeftijd: 53 jaar
Functie: Project Manager overall Arseus Dental
Levensmotto: ‘Voor ieder probleem is een oplossing!’

Als Project Manager bij Arseus Dental ben ik veel in contact met vertegenwoordigers, monteurs en klanten. Als ik deze functie zou moeten omschrijven, dan kan deze het beste omschreven worden als: Het technisch ondersteunen van vertegenwoordigers, Na aankoop op voorhand naar de klant toe gaan om te bespreken wat de klant precies in gedachten heeft en wat hierin mogelijk is, het bijwonen van vergaderingen tussen installateurs en aannemers en het ondersteunen van monteurs waar nodig. Al met al een echte Spin in het web. Naast deze taken ben ik altijd aanwezig op het moment dat de apparatuur geplaatst wordt, dit om de rust tijdens de installatie te behouden en er voor te zorgen dat alles verloopt zoals besproken.

Paul Brockhoff zou zichzelf omschrijven als iemand die ergens volledig induikt mocht er een probleem zijn en hierbij net zo lang doorgaat tot er een oplossing gevonden is. Zoals Paul Brockhoff zelf aangeeft; “linksom of rechtsom dat maakt niet uit, als het maar het best uitkomt voor zowel de klant als Arseus Dental”.

Als ik mijzelf op zowel werk gerelateerd gebied als persoonlijk gebied zou moeten omschrijven, zal ik mijzelf omschrijven als iemand die ergens volledig induikt mocht er een probleem zijn en hierbij net zo lang door zal gaan tot er een oplossing gevonden is. Dit maakt, waarom ik mijn werkzaamheden bij Arseus Dental als prettig ervaar.

Een typische dag als Project Manager bij Arseus Dental omschrijven is bijna niet mogelijk. Dit komt omdat geen enkele dag het zelfde is. Over het algemeen met ik het meest te vinden onderweg, bij klanten of ben ik bezig met het ondersteunen van vertegenwoordigers of monteurs. Dit maakt voor mij het werk als Project Manager het leukst. Zoals mijn levensmotto omschrijft; “Voor ieder probleem is een oplossing”, dit is dan ook waar ik het meeste plezier uit haal. Als ik bij een tevreden klant de deur uit stap, voelt het als een goede dag.

Gedurende mijn 32 jaar bij Arseus Dental, heb ik ontzettend veel leuke ervaringen met klanten meegemaakt. De klanten die mij altijd bijblijven en waar ik veel positiviteit uit haal zijn de klanten waar wij echt wat voor hebben kunnen betekenen en welke hierdoor erg tevreden zijn over de manier waarop Arseus Dental te werk gaat.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Contact

Verstuur