Mondscanners – 3Shape TRIOS

Anno 2021 zijn de Clear Aligners een van de snelst groeiende gebieden in de tandheelkunde. Met de Trios mondscanner in combinatie met de 3Shape Clear Aligner studio kunt u transparante Aligners ontwerpen en produceren in uw eigen tandartspraktijk of via productiepartners van 3Shape, waardoor u een volledige controle heeft over uw workflow.

Waarom 3Shape TRIOS?

Het plannen en ontwerpen van duidelijke aligner behandelingen begint met een nauwkeurige afdruk. De Bekroonde TRIOS intra-orale scanners zijn ideaal voor zeer nauwkeurige, volledige boogscanning met realistische kleuren. Baanbrekende mogelijkheden voor preventieve zorg. Laat u leiden door het portfolio van de intra-orale scanners van 3Shape.

De TRIOS lijn bestaat uit 3 verschillende soorten scanners:

TRIOS 3 basic

Intra-orale scanoplossing op instapniveau. Dit model wordt geleverd met de bekroonde TRIOS-scantechnologie en stelt u in staat om cases te scannen en naar uw favoriete laboratoria en behandelaars te sturen.

TRIOS 3

Deze intra-orale scanoplossing geeft uw tandartspraktijk de mogelijkheid verder te gaan dan alleen scannen. Laat patiënten zien wat de progressie is in de patiënt zijn of haar mond met Smile Design en TRIOS Treatment. Simulator en produceer in eigen huis met onze studio-apps. Integreer scannen, plannen en ontwerpen naadloos met productie door vertrouwde externe fabrieken en 3D-printers.

TRIOS 4

Innoveer uw tandheelkunde door preventieve zorg mogelijk te maken met diagnostische hulpmiddelen voor cariës en bewakingsinstrumenten. Wordt geleverd met slimme tips die sneller opwarmen om ervoor te zorgen dat u binnen enkele seconden klaar bent voor scannen en een 30% langere batterijduur mogelijk maakt.

Vijf redenen om digitale afdrukken te maken:

1.

Bespaart tijd en u kunt meer patiënten zien

2.

Bespaart kosten van afdrukmateriaal en verzendkosten

3.

Verkrijg digitale accuraatheid vermijd manuele fouten

4.

Geniet van het maken van eenvoudige afdrukken en elimineren van retakes

5.

Verhoog de patiënt ervaring en comfort

Vijf redenen om digitale afdrukken te maken:

1.

Bespaart tijd en u kunt meer patiënten zien

2.

Bespaart kosten van afdrukmateriaal en verzendkosten

3.

Verkrijg digitale accuraatheid vermijd manuele fouten

4.

Geniet van het maken van eenvoudige afdrukken en elimineren van retakes

5.

Verhoog de patiënt ervaring en comfort

Wat is 3Shape Clear Aligner Studio?

Scan, ontwerp en bereid bestanden eenvoudig voor, ten behoeve van productie met een geïntegreerde workflow. Krijg meer controle over tandbewegingen en verbeterde visualisatie met verbeterde setup- ensceneringsfuncties, zoals tand specifieke bewegingsbeperkingen per aligner en tijdlijn- en waypoint-aanpassingen.

Bespaar tijd en verhoog de efficiëntie met nieuwe geautomatiseerde functies, zoals het automatisch plaatsen en dimensioneren van bijlagen, ID-tagging, aantal Aligners en gegenereerde rapporten.

Door de haarscherpe weergave van de Trios scans zijn deze uitermate geschikt als basis voor clear Aligners als Reveal en Sure Smile.

Daarnaast heeft 3Shape verschillende software training video’s op YouTube staan. U kunt voor aangepaste trainingen ook terecht bij 3Shape.

Steeds meer tandartspraktijken kiezen er voor om Clear Aligners aan te bieden. Mocht u voor de keuze willen kiezen om deze zelf te maken in combinatie met de TRIOS + software van 3Shape heeft u hiernaast wel een 3D printer nodig. Maar mocht u liever het uithanden geven is dit ook geen probleem en kunt u een 3e partij gebruiken voor ontwerpdiensten.

Arseus Dental is een officieel door 3Shape aangestelde dealer voor TRIOS systemen. Dit betekend dat Arseus Dental teamleden in verkoop, training en support door 3shape worden opgeleid en ook direct toegang hebben tot de fabrikant met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen en ondersteuning.

meer informatie

Poll

Gebruikt u zelf ook een mondscanner? En zo ja, welke?

* Meer informatie over een mondscanner

Vul hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Contact

Verstuur