Samenwerkings­partner
Lannet IT Dental

Een professioneel en deskundig bedrijf, waarbij een transparante bedrijfsvoering en persoonlijke service centraal staat.

lees verder

Wie is Lannet IT Dental?

Lannet IT Dental is een innovatief IT- en telecombedrijf. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren van (Cloud-)netwerken voor bedrijven uit het midden- kleinbedrijven en mondzorgpraktijken. De ervaren professionals met specifieke kennis zijn staat technische vraagstukken en problemen doeltreffend op te lossen. Volledig ingericht op het bedienen van de mondzorgpraktijken, zorgt Lannet IT Dental dat alle systemen en applicaties werken en gemonitord worden, goed worden geback-upt en beveiligd zijn.

Samenwerking Lannet IT Dental en Arseus Dental

De samenwerking tussen Lannet IT Dental en Arseus Dental is 20 jaar geleden tot stand gekomen bij een gezamenlijke klant. Toen ze elkaar steeds vaker troffen groeide het contact en is het balletje gaan rollen. Beide organisaties staan voor persoonlijke service en meedenken met de klant, waarbij de beste oplossing voor de klant altijd als uitgangspunt wordt genomen. Dit zijn de ingrediënten geweest voor een succesvolle start van een mooie samenwerking.

Deze samenwerking maakt dat beide organisaties hun krachten hebben gebundeld. Hierbij levert Arseus Dental digitale netwerkapparatuur en verzorgt Lannet IT Dental het systeembeheer.

Daarnaast houden beide organisaties elkaar op de hoogte op het gebied van digitale noviteiten binnen de dentale markt en hebben zij hier meermaals per jaar overleg over.

Ook organiseert Lannet IT Dental geregeld masterclasses waarbij klanten worden voorzien van relevante informatie over IT-gerelateerde onderwerpen. Gedurende deze masterclasses haakt Arseus Dental vaak aan als gastspreker om klanten te informeren over diverse technieken zoals de 3Shape mondscanner. Doordat beide organisaties met elkaar blijven sparren kunnen ze belangrijke kennis met elkaar blijven delen.

Daarnaast zijn beide organisaties gesitueerd in Noord-Brabant, waardoor de ‘Brabantse gezelligheid’ ervoor zorgt dat het ook nog eens heel goed klikt onderling. Gezamenlijk snel kunnen schakelen over gezamenlijke relaties, relevante onderwerpen en kennis maakt dat de samenwerking voor beide organisaties voordeel heeft. Als er bijvoorbeeld bij een gezamenlijke relaties een nieuw digitaal systeem geleverd wordt (3D röntgen of een 3Shape mondscanner) maken beide organisaties samen een plan voor de implementatie hiervan.

Lannet IT Dental heeft ook baat bij de naamsbekendheid die ze krijgt door het grote en relevante netwerk van Arseus Dental. Op deze manier kan Lannet IT Dental meer tandartspraktijken ontzorgen op het gebied van veiligheid, beschikbaarheid en continuïteit. Arseus Dental is een betrouwbare partner die afspraken nakomt en waar mensen werken, die net als Lannet IT Dental, vol passie met hun werk bezig zijn.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Contact

Verstuur