Centrum voor Parodontologie Tilburg

Een praktijk waar patiënten, efficiëntie en goede
communicatie op nummer één staan!

lees verder

Het Centrum voor Parodontologie Tilburg is opgericht in 1992. Hans Keestra heeft in 2016 de praktijk overgenomen. Na enige tijd ging Hans Keestra op zoek naar een nieuw pand en kwam op de plek terecht waar hij nu gevestigd is. Wat hem erg aansprak aan dit nieuwe pand is de ruimte om uit te breiden. “Je verbouwt maar een keer goed, maakt alles naar wens en dan hoef je het daarna lange tijd niet meer te doen” aldus Hans Keestra. Zo is de huidige praktijk omgebouwd naar een mooie, moderne praktijk waar het Centrum voor Parodontologie Tilburg in september 2019 van start ging. Dankzij de extra ruimte, doordachte looprichtingen en gestroomlijnde workflow is efficiënt werken voor de specialisten in deze praktijk een peulenschil.

Optimale workflow en efficiëntie

De huidige praktijk is vanuit een schets ontstaan, waardoor voldoende ruimte was om tot een ideaal ontwerp te komen. Hans Keestra heeft bij verschillende partijen schetsen laten maken en heeft deze uiteindelijk in samenwerking met Arseus Dental en Archimed tot een definitief ontwerp samengevoegd waarbij goed is nagedacht over het concept van de praktijk. Belangrijk was dat alle behandelkamers zo goed mogelijk daglicht zouden hebben, waarbij bij de indeling rekening gehouden moest worden met een gestroomlijnde workflow voor optimale efficiëntie. Dankzij intensief overleg en de expertise van Arseus Dental, Archimed en Hans Keestra zelf is dit zeker gelukt! Het eindresultaat is geweldig!

Zorg in de regio

De praktijk biedt parodontale zorg via doorverwijzing aan patiënten uit de regio Eindhoven, Waalwijk, Breda tot aan de Belgische grens. Dit beslaat ongeveer driehonderd verwijzers welke hun patiënten naar het Centrum voor Parodontologie Tilburg sturen. Maar dit is niet alles. Naast goede zorg levert de praktijk ook steun aan de driehonderd verwijzers aan de hand van lezingen en cursussen. Door corona is dit helaas enige tijd niet mogelijk geweest, maar dit wordt wanneer het weer is toegestaan, op donderdag 4 november met het jaarlijkse symposium hervat.

Samenwerking Arseus Dental

Voor de overname van de praktijk was Arseus Dental al de leverancier. Eén van de eerste gesprekken was met Dennis Beekmans en hij kwam op tandarts-parodontoloog Keestra gelijk al enthousiast en ervaren over. De samenwerking met Arseus Dental wordt als fijn ervaren omdat Dennis Beekmans en alle collega’s van Arseus Dental oprecht en eerlijk overkomen. Ze komen de gemaakte afspraken na en het contact hierbij verloopt soepel.

Van ontwerp tot realisatie heeft Hans Keestra gebruik gemaakt van de diensten van Arseus Dental en Archimed. Naast deze twee partijen heeft Hans Keestra gedurende het opzetten van de huidige praktijk wel gebruik gemaakt van zijn eigen aannemer en meubelmaker. Al deze partijen samen hebben ervoor gezorgd dat de huidige praktijk succesvol is zoals deze nu is.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Contact

Verstuur